Öne Çıkanlar yks 2019 soruları Günün Kopyası Rıchard Harrington Cahit Sıtkı Tarancı Şiirleri Okay Yokuşlu

Trabzonspor'dan Sert Açıklamalar

Trabzonspor bu akşam Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalmasının ardından Gençlerbirliği ilk puanını alırken Bordo Mavili yöneticiden sert açıklamalar geldi.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, bu akşam Bordo-Mavililerin Gençlerbirliği ile oynanan maçın ardından karşılaşmanın hakemine tepki gösterdi. Hakem Mete Kalkavan ve VAR hakemlerine Twitter'dan tepki gösteren Doğan, şu ifadeleri kullandı: "Mazeretlere sığınmadan söylüyorum! Rakibin golünden önce şu faulü vermeyen Kalkavan ve VAR’daki hakemler! Sizin Trabzonspor ile derdiniz nedir? Bu VAR niye var! Bu VAR, Trabzonspor olunca niye yok oluyor! Bir takımım kaderiyle oynama hakkını size kim veriyor? Yazıklar olsun be!"

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor
Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.