Öne Çıkanlar Alzheimerdan Korunma 2. bölüm asgari ücret Melania Trump Kaç Yaşında 6 bölüm

Anadolu Üniversitesinden sınav ücretlerine dair açıklamalar

Açıköğretim Fakültesi tarafından sınav ücretlerine dair yapılan açıklamada, açıköğretim sınavlarının ülkemizin diğer kurumlarının yaptığı sınavlar gibi tek oturumda yapılan sınavlar olmadığı, diğer kurumların sınavlarında çoğunlukla bir set soru kullanılırken Anadolu Üniversitesinin her bir sınavında yüz binden fazla sorudan oluşan 500'den fazla sayıda türde kitapçık bulunduğu ve bu sınavların çok sayıda görevli ile sürdürüldüğü, oturum başına düşen sınav gözetmen ücretinin (90 TL) düşük olarak değerlendirildiği ancak 2 oturum bazen 4 oturum olarak verilen sınav ücretlerinin bütün olarak bakıldığında düşük olarak değerlendirilemeyeceği ifade edilmiştir.

Ayrıca, oturum olarak yapılan AÖF sınavlarında bir oturumda görev alan personel sayısı ÖSYM ve MEB sınavlarına göre dörde katlandığını ve haliyle yapılan kontrol işlemlerinin uzaması sebebiyle ödeme süresinin de uzadığı belirtilmiştir.

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.